Nog geen agenda punten.

Algemene ledenvergadering

maandag 26 oktober 2020   |   20:00 - 22:00   |   elders

Beste leden,

Het waarborgen van de continu├»teit van onze vereniging is een belangrijk - zo niet de belangrijkste - taak van het bestuur. Onderdeel hiervan is de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). In verband met de gezondheidsrisico's voor de leden alsmede de voorgeschreven maatregelen met betrekking tot het coronavirus is het dit jaar niet mogelijk de ALV op de gebruikelijke wijze in het clubhuis plaats te laten vinden. Om de ALV toch doorgang te laten vinden, wordt deze vergadering dit jaar digitaal gehouden.

De ALV wordt gehouden op maandag 26 oktober 2020 en start om 20:00. Wil je deelnemen, meld je dan voor 8 oktober aan via deze link. Als je een onderwerp ter stemming wil brengen, dan kun je dit onderwerp bij de aanmelding vermelden.

Enkele dagen voor de ALV ontvang je instructies over de wijze waarop je digitaal kan deelnemen aan de vergadering.

Mede namens het Bestuur ZHC

Met vriendelijke groet,