DSC09370 versie 2.jpg DSC09394.jpg

Schaatsen IJsbaan Haarlem

vrijdag 26 januari 2018   |   19:30 - 21:30   |   elders

Schaatsfestijn vrijdag 26 januari op de IJsbaan Haarlem

Aanstaande vrijdag 26 januari om 19.30 uur is het jaarlijkse schaatsfestijn voor alle leden vanaf de E-jeugd.

Aanmelden svp voor 22  januari; dit verloopt via de coaches. De coach geeft het aantal leden per team door aan de TC.

Om de toegang soepel te laten verlopen is het verzamelpuntbuiten (bij) de ingang van de ijsbaan Haarlem. Om 19.15 uur. Verzoek aan alle leden van de ZHC om hier te wachten voordat je naar binnen gaat.

Toegang voor jeugdleden is gratis, alle introducees moeten zelf betalen. ZHC zorgt voor limonade en chips.

Vergeet niet handschoenen mee te nemen:
Het dragen van handschoenen is verplicht op de IJsbaan Haarlem.

Schaatshuur moet je zelf betalen (€6 graag contant en gepast meenemen). Als je schaatsen wilt huren, moet je een legitimatiebewijs achterlaten. Dit mag ook een verzekeringspasje zijn. NB: Anders krijg je geen schaatsen mee van de verhuur.

Zie voor meer informatie www.engelbertsport.nl.