5600newKeepDSC07250.jpg dsc09370 versie 2.jpg PHOTO-2020-10-01-header.jpg

Junioren

Senioren

Hoofdsponsor!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Mogelijkheden


klik hier voor onze kledinglijn:

 

te koop bij Huijg Sport, Generaal Cronjestraat 92, Haarlem
        

Maak kennis met de sfeervolle Zandvoortsche Hockeyclub. Word sponsor van een ambitieuze, snel groeiende club met een schitterende accommodatie en een rijke historie. 

 

Stilstand is achteruitgang. Daarom heeft ZHC zich op diverse terreinen die bij een hockeyclub spelen doelstellingen t/m 2017 gesteld. Het bestuur wil onder meer de sponsorinkomsten flink verhogen, groeien naar 400 jeugdleden (afkomstig uit de gehele regio Kennemerland), een zakelijk netwerk ontwikkelen en prestatiegerichte elftallen over de hele linie (van D jeugd tot senioren).  

 

Momenteel maken de sponsorinkomsten maar een klein deel uit van alle inkomsten van Zandvoortsche Hockeyclub. Als u ZHC steunt, wordt uw bijdrage om diverse redenen uitstekend besteed. 
 

1.   In de eerste plaats helpt u de club draaiende te houden. Het motto spreekt boekdelen. Plezier in hockey staat voorop. Bij ZHC is iedereen welkom. De club heeft de laagste contributie van Haarlem en omstreken. Niet voor niets dat in ruim twee jaar het aantal jeugdleden met 60% is gegroeid . Met uw bijdrage kunnen we de club laagdrempelig houden. 

 
2.   Daarnaast wil ZHC met sponsorgeld onder andere professionele trainers voor alle leden van jongste jeugd tot senioren aantrekken. Waarbij extra aandacht wordt besteed aan loop -en bewegingstraining. 
 
3.   We kunnen met uw bijdrage voor onze jeugd nieuwe trainingsmaterialen, keeperskleding en wedstrijdkleding aanschaffen en ze daarmee op een professionele manier steunen. Ten slotte betekent uw bijdrage een belangrijke mentale steun voor de talloze vrijwilligers die zich inzetten voor ZHC. Daarom hopen we van harte dat ook u warm loopt voor onze bijzondere hockeyvereniging! 

 

Verbindt u de naam van uw bedrijf aan één van de sportiefste en snelst groeiende verenigingen van Zandvoort? Graag lichten we toe op welke manieren sponsoring kan en welke tegenprestaties we leveren.


[email protected] 


leden: Marjolein Tol, Suzanne van Dijk-van Saase, Victor Gerke, Harald Westerman en Karina Veeren.