900x300zhcmeisjesteam.jpg

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Sponsoring is voor bedrijven en organisaties een uiterst sympathiek instrument om de marketing- en communicatiestrategie te ondersteunen.

De hockeysport in het algemeen mag zich verheugen in een nog steeds groeiende populariteit en toenemende media-aandacht. De Zandvoortsche Hockey Club vormt daardoor voor bedrijven en organisaties een prachtig platform voor relatiemarketing, het uitbouwen van kennis en ervaring en het vergroten van naamsbekendheid.

De sponsorcommissie van de ZHC richt zich op het werven van sponsoren om hockey op een hoog niveau te faciliteren. Het behartigen en bij elkaar brengen van de belangen van zowel de vereniging als de sponsoren behoort tot de kerntaken van de commissie. Daartoe is een aantal verschillende sponsorvormen ontwikkeld, variĆ«rend van de Club van 100 tot vermelding op clubtenue of boarding rondom de velden.

Wilt u informatie over de voor u meest geschikte sponsorvorm of heeft u andere vragen? Kijk bij onze sponsormogelijkheden en/of neem dan contact op met [email protected]

Uiteraard kunnen wij tevens een sponsorpakket op maat voor u maken.