900x300zhcmeisjesteam.jpg

Trimhockey

Lijkt het je leuk om te (blijven) hockeyen en sportief bezig te zijn maar wil je geen wedstrijden spelen? Wordt dan lid van onze gezellige trimhockey teams. Het geeft je teamgevoel en het is erg leuk om de hockeybelevenis van je kind zelf te ervaren.

De trimmers trainen samen met de heren trimplussers en veteranenteam HVA op donderdagavond van 20.30 uur - 22.00 uur onder leiding van Jochem van de Griend.

De trimmers trainen samen met trimplussers (zij mogen 5 wedstrijden per seizoen meespelen) en veterinnenteam DVA op woensdagavond van 20.30 uur - 22.00 uur onder leiding van Tanya Vriesema.

Wil je graag meetrainen? Dan kun je jezelf inschrijven als proeflid. Daarna neemt iemand van TC contact met je op voor verdere details.

Hockeyervaring is niet nodig!

Lid worden kan via het menu "lid worden, aanmeldingsformulier" op deze website o.v.v. trimlid dames of heren.