900x300zhcmeisjesteam.jpg

Over ZHC

De 82-jarige Zandvoortsche Hockeyclub (ZHC) is een gezellige en sportieve hockeyclub met een ongedwongen sfeer. Bij ons voelt iedereen zich thuis. Ook onze sportieve prestaties zijn niet gering; het afgelopen seizoen eindigden al onze jeugdteams in de top 3. Dat is een resultaat waar wij trots op zijn!

Een professionele training staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren trainers zorgen ervoor, dat alle leden volgens een trainingsplan werken en de bijbehorende doelstellingen kunnen halen. De hoofdtrainer staat wekelijks op het veld en coacht ook alle andere trainers.

Wat heeft ZHC te bieden:
  • Hockeytrainingen door professionele trainers;
  • Laagste contributie van Haarlem en omstreken
  • Het hele jaar door veel gezellige activiteiten voor leden en ouders, onder meer zaalhockeyfestival, schaatsuitje, barbecues, ZHCulinair, feesten en een supergezellig familietoernooi.

Wij verwelkomen u graag bij onze club!