DSC08721kopie.jpg

Junioren

Senioren

Aanmeldingsformulier

Na het verzenden van het online aanmeldformulier ontvang je een automatische ontvangstbevestiging. Je aanmelding wordt dan in behandeling genomen. Geen ontvangstbevestiging gehad? Stuur dan een mail naar [email protected].

ZHC respecteert de privacy van een ieder die bij de vereniging is betrokken. Als vereniging werken wij met diverse persoonsgegevens van (onder meer) leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. In deze privacyverklaring kunt u hierover meer informatie vinden.

Inschrijven als:
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Taken als vrijwilliger
   
   
   
Sponsoring
   
   
   
Scheidsrechter(examen)
   
   
   
   
Overige informatie
   
 
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.