5600newKeepDSC07250.jpg dsc09370 versie 2.jpg PHOTO-2020-10-01-header.jpg

Junioren

Senioren

Nieuws

Sportronde Zandvoort - Verenigingen, sport- en beweegclubs openen hun deuren!

Nieuws afbeelding

Verenigingen, sport- en beweegclubs openen hun deuren!

Op zondag 22 mei openen diverse sportverenigingen, sport- en beweegclubs hun deuren tijdens Sportronde Zandvoort. Zo ook de Zandvoortsche Hockeyclub. Van 12:30 tot 14:30 uur kunnen inwoners van Zandvoort bij ZHC de sfeer proeven en vooral meedoen en kennismaken met hockey. Iedereen is welkom: van 0 tot 100 jaar en van super sportief tot beperkt mobiel, er is voor elk wat wils.

Doe mee en kom in beweging

Houdt de website en social mediakanalen van Team Sportservice en de Zandvoortse Courant in de gaten: wanneer de route van Sportronde Zandvoort bekend is, zal dit op de website van Team Sportservice gedeeld worden.

Sportronde Zandvoort

Sportronde Zandvoort is een initiatief dat mede mogelijk gemaakt is door een bijdrage uit het coronaherstelfonds, met als doel promotie van lokale sport in Zandvoort.

Het doel is sport- en beweegaanbieders, van verenigingen tot sportscholen in de spotlights te zetten. Tegelijkertijd willen we de inwoners van Zandvoort kennis laten maken met het zeer uitgebreide sport- en beweegaanbod in de gemeente. Daarbij willen we ook de sociale component van sporten en bewegen bij een vereniging of sportclub extra onder de aandacht brengen.

Team Sportservice hoopt op een geslaagde dag waarbij inwoners verrast worden door de vele mogelijkheden binnen Zandvoort en sport- en beweegaanbieders hun ledenbestand wat zien groeien. Doe mee en kom in beweging!

Voor vragen, ondersteuning of extra informatie neem contact op met Wouter van der Vegt, verenigingsondersteuner Team Sportservice Zandvoort: [email protected].

Mei
6