Corona protocol per 25 september

ZHC Corona protocol Versie 7.0 - 25 september 2021

Dit protocol beschrijft de regels en voorwaarden die bij ZHC moeten gelden om te voldoen aan de eisen en richtlijnen die aan ons gesteld worden door de gemeente, de KNHB, NOC*NSF, RIVM en het kabinetsbeleid. Het protocol kan veranderen, u wordt daarvan op de hoogte gesteld via email. Op de website van ZHC staat altijd de meest recente versie.

Wij vertrouwen erop dat alle leden, ouders en verzorgers van leden, trainers, vrijwilligers, bestuursleden en werknemers van ZHC deze regels en voorwaarden goed doornemen en strikt naleven. Handhavers van de gemeente kunnen controleren en bij overtreding boetes uitdelen aan de overtreder(s) en aan ZHC en in het uiterste geval tot tijdelijke sluiting van het ZHC terrein over gaan.

Ouders / verzorgers van leden van 17 jaar of jonger, neem de regels goed door samen met je kind(eren).

Meer info vind je hier:

Neem via [email protected] contact op met ZHC als u specifieke vragen of opmerkingen heeft over dit protocol of aanverwante zaken.

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Positief geteste spelers of spelers die verplicht worden gesteld in quarantaine te gaan, blijven thuis en nemen niet deel aan (oefen)wedstrijden, trainingen of eventuele andere clubactiviteiten.
  • Bij een positieve test binnen een team, bepaalt de GGD op basis van bron- en contactonderzoek de gevolgen voor de rest van het team.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
  • Spelers en andere bezoekers van het ZHC terrein kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd als ze bovenstaande klachten hebben.
  • Volg de aanwijzingen op van de trainers, werknemers, bestuursleden, corona coördinatoren of andere vrijwilligers van ZHC. Deze personen hebben een geel of oranje hesje aan of zijn anderszins duidelijk herkenbaar.
  • Alleen trainers, medewerkers of vrijwilligers van ZHC hebben toegang tot het trainers- en materiaalhok. Daar staat ook de EHBO doos en de AED.
  • De WC’s zijn toegankelijk.
  • Het clubhuis mag ook weer open. Het binnen zijn en het STAAND nuttigen van eten en drinken binnen is ook toegestaan zonder coronatoegangsbewijs. Het ZITTEND nuttigen van eten en drinken mag niet binnen, wel buiten op het terras.

Toegang tot ZHC complex

• Publiek is bij wedstrijden en trainingen welkom.
  • Spelers melden zich aan in Lisa voor iedere training en wedstrijd. Daarmee weten we voor het eventuele contactonderzoek wie we moeten benaderen.
  • Bezoekers moeten zich bij ieder bezoek registreren via de QR code die bij het toegangshek hangt. Ook als er niemand bij het hek staat om dit te controleren. Alle bezoekers zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Bijlage