5600newKeepDSC07250.jpg dsc09370 versie 2.jpg PHOTO-2020-10-01-header.jpg

Junioren

Senioren

Hoofdsponsor!

Hockey

Bovelander Zomerkampen op ZHC

Nieuws afbeelding


Ook dit jaar worden weer diverse hockeykampen georganiseerd op onze club door Bovelander & Bovelander.
Gedurende 5 weken is Zandvoort dé plaats om je perfecte hockeykamp te beleven. Voor iedere hockeyer van tien t/m zestien jaar van elk niveau.

Kies voor het Ultimate Beach & Hockey Camp; de perfecte mix van zon, zee en hockey. Ga met je teampies de uitdaging aan op het hockeyveld en het strand. In de ochtend hockeyen en in de middag op pad met de huurfiets, waarmee je naar het strand fietst om allerlei nieuwe sporten buiten het veld om te proberen. Denk aan surfen, suppen en branding raften!

Maar ook het Bovelander Classic (Goalie) Hockeykamp voor zowel spelers als keepers waarin teambuilding centraal staat, is al jarenlang een succes. Hier leer je verrassende technieken en trucs bij de hockey clinics en word je uitgedaagd door middel van challenges en de Bovelander Hockey League. Maar ook buiten het hockeyveld zijn er veel gezamenlijke activiteiten zoals de survival en Expeditie Robinson by day, zingen bij het kampvuur en een strandfeestje by night.

Wij wensen alle deelnemers de komende zomer veel plezier!

P.S. Heb je interesse om deel te nemen? Kijk dan voor de beschikbaarheid op https://www.bovelander.nl/locaties/zandvoortsche-hc/

 
Juli
7