Nog geen agenda punten.

ZHC Corona protocol per 5 juni

Goed nieuws!

Per 5 juni mogen we weer wat meer bij ZHC. Tot en met 17 jaar mag er tegen andere clubs gespeeld worden en volwassenen hoeven tijdens het sporten geen 1,5 meter afstand meer te houden.

Hoewel het hockeyseizoen voor ons na 4 juni officieel ten einde is, organiseren de KNHB en ZHC toch nog drie weekenden wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugdteams die dat willen. Ook organiseert ZHC een paar weken extra trainingen voor alle teams (1 x per week). Bij een te lage opkomst kunnen we besluiten deze extra trainingen te stoppen.

Helaas is het nog steeds niet toegestaan om publiek toe te laten op het terrein. De bar en het terras houden we ook gesloten. Zowel qua organisatie als voor wat betreft de eisen die er gesteld worden is dit voor ZHC niet rendabel / te realiseren.

De vanaf 5 juni geldende corona regels van ZHC zijn bijgesloten.
Hierbij het laatste aangepaste Corona protocol (5 juni 2021).

Zandvoortsche Hockeyclub

Meer informatie vindt u hier:

Bijlage