Actualiteitje

ALV Besluit: nieuwe regels lidmaatschap opzeggen!

Beste leden,

Tijdens de ALV is het volgende besloten:

Besluit over wijziging opzeggen lidmaatschap voor 1 mei!

Op 31 maart jl. heeft de ALV besloten het huishoudelijk reglement van ZHC per direct te wijzigen. Daarbij gaat het vooral om het wijzigen van de artikelen over het opzeggen van het lidmaatschap. Dus heb je je bijvoorbeeld ingeschreven bij een andere club, maar je lidmaatschap bij ZHC nog niet opgezegd? Of twijfel je nog wat je volgend seizoen wil gaan doen? Lees dan even verder wat deze wijzigingen voor je betekenen.

De nu geldende regels voor het opzeggen van het lidmaatschap voor het komende seizoen zijn met dit besluit heel eenvoudig geworden:

1. Opzeggen voor 1 mei 2021 is kosteloos.
2. Bij opzeggen na 1 mei 2021 is de volledige jaarcontributie verschuldigd.

LET OP!
Opzeggen tussen 1 mei en 1 juli en dan 50 euro ‘boete’ betalen is NIET meer mogelijk.

Na 1 mei opzeggen betekent de volledige jaarcontributie verschuldigd zijn. Laat het echter niet zover komen. Wil je stoppen met hockey of heb je je ingeschreven bij een andere club? Zeg dan je lidmaatschap bij ZHC op voor 1 mei a.s! Om op te zeggen ga je naar Inloggen en daarna voor club, opzegformulier. Ben je je inloggegevens vergeten, dan kun je ook een mail sturen naar [email protected]

Kan je niet bij de andere club terecht of heb je spijt van je keuze en wil je toch weer lid worden van ZHC? Meld je dan zo snel mogelijk weer opnieuw aan. Dan kun je, maar alleen als er plek is, komend seizoen weer mee doen. Was je al lid in het seizoen voorafgaand aan het seizoen waarin je opnieuw lid wilt worden, dan hoef je niet (opnieuw) inschrijfgeld te betalen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Zandvoortsche hockey club