Hockey

Kom meetrainen op ZHC!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Zandvoortsche Hockey Club. Graag nodigen wij je uit om een paar keer vrijblijvend mee te trainen met de veteranen en veterinnen teams van onze club. De heren en dames trainen 1 a 2 keer per week onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Het hebben van hockey ervaring is hierbij geen must; er is plek voor iedereen om het spelen van hockey te leren en te verbeteren.
De trainingen zijn ‘normaal’ op de volgende tijden:

Heren: donderdagavond 20.30-21.30 uur en op zondag 10.00-11.00 uur
Dames: woensdagavond 20.00-21.00 uur

NB Zolang de avondklok van kracht is, zullen er aangepaste trainingstijden gelden.

De trainingen van elk team, zo ook voor de groep veteranen en veterinnen, worden gegeven binnen de mogelijkheden van de Corona maatregelen, conform de richtlijnen van de KNHB en RIVM. Momenteel houdt dit in dat buitensporten voor volwassenen van 27 jaar of ouder mag in groepjes van twee en minimaal anderhalve meter afstand gehouden wordt. Er mogen daarnaast geen (onderlinge) wedstrijden worden gehouden.

Voor het veilig spelen van hockey heb je minimaal een hockeystick, een bitje en scheenbeschermers nodig. Het eerste bitje bieden we jou graag aan voor jouw eerste training. Eventueel zijn er ook leen-hockeysticks te krijgen.

Wil je deelnemen aan de trainingen of heb je nog vragen, mail ons dan naar

We zullen snel contact met je opnemen.
Tot snel op de Zandvoortsche Hockeyclub aan het Duintjesveld.

Met sportieve groet namens ZHC,

Patrick Verheij, Voorzitter