Nog geen agenda punten.

ZHC kerstboodschap

Namens het bestuur een gezond en sportief 2021

De maand december staat traditiegetrouw in het teken van het gezellig samenzijn met familie en vrienden en een terugblik op het afgelopen jaar. Dit doen we normaliter ook met elkaar op de club. Gezien alle beperkende maatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Daarnaast hebben we ook de nieuwjaarsactiviteiten moeten annuleren en is er nog geen zicht op een herstart van de competitie.

Na een voorzichtige start in augustus met de aanvang van trainingen was er toch groen licht voor de start van de competitie voor de jongste jeugd en jeugd teams. Helaas bleef een tweede golf van Corona besmettingen ons land niet bespaard en werd de wedstrijd competitie stilgelegd.

We zijn trots dat we als club ondanks alle beperkende maatregelen toch in een korte tijd een onderlinge competitie programma hebben kunnen neerzetten en de reguliere trainingen konden voortzetten.
Hierbij willen wij alle vrijwilligers in de verschillende commissies en onze trainers hartelijk danken voor het vele werk dat verzet is om dit mogelijk te maken en in het bijzonder het wedstrijdsecretariaat en de technische commissie.

Ook uiteraard dank aan alle ouders die als Corona coördinator bij het hek stonden in weer en wind. Zonder jullie inzet was het ook zeker niet mogelijk geweest om te blijven mogen sporten op onze club.

En als laatste willen wij onze sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage aan onze mooie club.

Hoe 2021 er op sportief gebied en qua gezelligheid op de club uit komt te zien, is nog niet te voorspellen. We zullen er het beste van moeten maken en ons aan moeten blijven passen aan de realiteit van maatregelen. Alle hulp van u als lid of als vrijwilliger is hierbij van harte welkom. Een aantal commissies is nog onderbezet en er zijn altijd hand- en spandiensten te verrichten op de club of voor het team.

Het bestuur van de ZHC wenst alle leden, vrijwilligers en sponsoren een gezond en sportief 2021 toe.

Met sportieve groet,

Karen, Pieter, Sylvain, Paul en Patrick.

Bestuur Zandvoortsche Hockeyclub