10-12 Ingelaste ALV

Update Corona 4 november

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Vanaf 4 november 22.00 uur zijn er weer extra corona maatregelen van kracht. Ten opzicht van de maatregelen van 14 oktober verandert er voor sporten bij ZHC niet zo veel. Enige aanpassing is dat leden van 18 jaar of ouder alleen mogen sporten in groepjes van 2 (was 4). De rest van de maatregelen blijven hetzelfde.

Voor de duidelijkheid sommen we de belangrijkste regels hieronder nog even op:

1. Sportwedstrijden voor volwassenen en jeugd zijn niet meer toegestaan.
  2. Ouders/verzorgers mogen niet het terrein op.
  3. Na de training / oefenwedstrijd moet je direct het terrein verlaten.
  4. Voor kinderen tot 18 jaar is sporten in teamverband en wedstrijden onderling tegen teams van eigen club toegestaan.
  5. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen.

We hopen dat de maatregelen voldoende effect hebben en iedereen straks weer normaal mag trainen en wedstrijden spelen.

Zandvoortsche Hockeyclub

Hierbij het laatste aangepaste Corona protocol (4 november 2020).

Bijlage