10-12 Ingelaste ALV

Noodkreet van het bestuur

In september heeft het bestuur via de TC een filmpje verspreid naar alle teams via de coaches. Bijgevoegd werd een invullijst gedeeld waar een ieder kon inschrijven waar hij/zij zich voor zou willen inzetten. Omdat na diverse oproepen afgelopen jaar nul op rekest kwam, is deze noodkreet van het bestuur van ons aller belang dat we de noodzaak zien van het invullen van deze taken.

Onderstaand de (nog) openstaande en nieuwe taken binnen de club ter invulling voor de leden:

Gezien de Corona maatregelen zijn niet alle taken hierin opgenomen.

Immers, er bestaat veel onzekerheid over het doorgaan van veel festiviteiten zoals bijvoorbeeld het Garnaelentoernooi, Open Dagen, Pannenkoekenmiddag,
de IJsbaan en de Nieuwjaarsreceptie.

Zodra de omstandigheden het weer toelaten, zullen wij de overige openstaande taken kenbaar maken via de website en app.

Wil je ook je aanmelden? Mail dan naar [email protected], dan nemen we contact met je op.