Nog geen agenda punten.

Update Corona 19 oktober

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Jullie hebben het waarschijnlijk al gehoord en/of gelezen. De overheid heeft nieuwe aangescherpte maatregelen vastgesteld per 14 oktober 22.00 uur. Die hebben helaas forse gevolgen voor de hockeysport en dus ZHC.

De belangrijkste maatregelen van de overheid zijn:
* Sportwedstrijden voor volwassenen en jeugd zijn niet meer toegestaan
* Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen.
* Voor kinderen tot 18 jaar is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan

Dit betekent dus dat de competities voorlopig worden stilgelegd. De maatregelen zijn vooralsnog afgekondigd voor 4 weken. We hopen dat vanaf 11 november de competities weer opgestart kunnen worden.

Als ZHC willen wij binnen deze maatregelen proberen om zoveel mogelijk hockey te blijven aanbieden. Hierbij wordt gedacht aan de volgende mogelijkheden:
* Voor kinderen tot 18 jaar gaan de trainingen na de herfstvakantie door.
* Kinderen tot 18 jaar mogen wel wedstrijden tegen andere ZHC teams op de club spelen. We onderzoeken hiervoor de mogelijkheden en zullen zo snel mogelijk meer informatie verstrekken via de coaches / begeleiders.
* Vanaf 18 jaar mag er alleen nog getraind worden in groepen van maximaal 4 personen en altijd op 1,5 meter afstand. Voordat we dit kunnen toestaan, onderzoeken we nog of dit in de praktijk goed te doen is en of er behoefte aan is. We informeren de 18+ leden hier zo snel mogelijk over. Tot die tijd is trainen voor leden van 18 jaar en ouder niet toegestaan.

We hopen dat de maatregelen voldoende effect hebben en iedereen straks weer mag trainen en wedstrijden spelen.

Zandvoortsche Hockeyclub

Bijlage