Handhaving sluiting complex ZHC

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,

Van de gemeente Zandvoort ontvingen wij vrijdagavond laat de onderstaande verordening om alle hekken te sluiten en op slot te doen.

ZHC heeft tot nu toe een zomersluiting van het complex uitgevoerd. Wij verzoeken alle leden om dit na te leven en vragen ouders om dit ook met onze jeugdleden te bespreken dat op het complex van ZHC een lekker balletje slaan nu helaas even niet mogelijk is. Wij hopen op uw begrip, medewerking en hulp en wensen iedereen vooral een goede gezondheid toe.

Namens het bestuur ZHC
Judith van Gelder

----------------------------------------

20 maart 2020 om 22:14

Beste voorzitters,

Afgelopen week zijn de maatregelen om de verdere verspreiding van corona tegen te gaan verscherpt. Er is een noodverordening vastgesteld op basis waarvan de gemeente en politie kunnen handhaven, als de richtlijnen van de noodverordening niet worden nageleefd. In lijn met de noodverordening en de landelijke aanpak sluiten we dus alle sportvelden en -parken af (voor zover dat nog niet aan de orde was).

Wat betekent dit voor u?
We willen u vragen om de hekken van uw sportvelden -waar mogelijk en voor zover nog niet gedaan- zo snel mogelijk te sluiten.

Maandag gaan we met SRO kijken naar borden of posters om dit duidelijker te maken. Handhaving gaat dit weekend niet heel hard handhaven, alleen op grotere groepen wegsturen. En gaat de handhavingslijn geleidelijk strakker aantrekken. In principe sturen ze ook alleen weg. De komende tijd geen gele kaarten of boetes. Ook zullen we maandag bekijken hoe we maatwerk kunnen leveren voor de locaties waar kinderopvang is gehuisvest voor ouders van vitale beroepen (indien van toepassing).

Vanzelfsprekend informeren we u opnieuw als de situatie verandert. Voor nu wensen we u heel veel succes en gezondheid toe voor de komende periode.

Met vriendelijke groet,
Matthijs de Boorder