Nog geen agenda punten.

Houd je e-mailadres actueel!

Om onze leden te bereiken worden regelmatig nieuwsbrieven en mails van de organisatie en de teams verstuurd. Houd daarom je e-mailadres up-to-date. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor.

-  Kies op de website in het menu rechts voor Inloggen.

-  Log in met jouw lidnr en wachtwoord.
 -  Ga naar 'Profiel' en kies onderaan het menu voor 'Bewerken'.

In dit menu kan je jouw e-mailadres en telefoonnummer wijzigen. Ook kun je eenvoudig een tweede e-mailadres toevoegen. Ook wachtwoord wijzigen zit hier: je kunt het hier veranderen in een wachtwoord dat je makkelijk kunt onthouden.

Ben je verhuisd of wil je een ander rekeningnummer voor de contributie-incasso opgeven, stuur dan een e-mail naar ledenadministratie.

Inloggegevens kwijt?

Als je nou je inloggegevens kwijt bent (lidnr en wachtwoord):

- Klik dan toch op Inloggen en daarna op de link bij Inloggegevens vergeten? Klik hier.

Weet je het lidnummer en je e-mailadres niet, dan kan je contact opnemen met de ledenadministratie