DSC07258 a.jpg DSC09370 versie 2.jpg

Technische commissie

Bericht van J8E1

Enthousiast jongens hockeyteam (10-12jr) zoekt versterking!
 >>> DELEN = SPORTIEF <<<

De jongens van de J8E1, bestaande uit negen leden, hebben er een goed half jaar opzitten als spelers in de jeugdcompetitie. Dit zetten ze graag voort. Vanaf volgend seizoen moeten ze een elftal gaan vormen om het succes te continueren. Hiervoor is minimaal 3 tot 4 jongens versterking nodig!

Vol energie en plezier gaan de jongens van J8E1 er elk weekend weer tegenaan. Buiten dat de jongens goed presteren, is de sfeer ook altijd goed. De nieuwkomers in dit seizoen zijn snel opgenomen in het team en hebben zich al opgetrokken naar een behoorlijk goed niveau. Al met al dus reden om ook als ouder enthousiast te raken dat je zoon deel uitmaakt van dit leuke en sportieve team.

Het team staat nu met acht man op het veld, plus een reserve. Volgens de regels van de KNHB moeten de jongens op basis van leeftijd volgend seizoen overgaan tot het spelen in een elftal. Zij komen dus nog minimaal 3 tot 4 jongens te kort! Om deze reden doen ze een oproep aan alle sportieve jongens van Zandvoort en omstreken om eens mee te komen trainen. Ervaar de teamspirit en kom proeven aan de hockeysport op zich.

Ben je na de zomervakantie tussen de 10 en 12 jaar en heb je zin om eens mee te komen trainen, je bent meer dan welkom!  Ervaring is niet nodig, wel een sportieve en positieve instelling. Bij een proefles kan een stick van de club geleend worden, een (verplicht) bitje wordt verstrekt. We trainen dit seizoen op maandag en vrijdag, leuk als je erbij bent!

Voor mee informatie, stuur een mail naar: [email protected]

Maart