DSC07258 a.jpg DSC09370 versie 2.jpg

Download nu de Eigen ZHC app!

De Zandvoortsche Hockey Club krijgt zijn eigen app. Zoals de upgrade van de generieke maar nu inclusief met een compleet eigen design.
Met nieuwe functionaliteiten, ook voor de nieuwste telefoons zoals de iPhone X. Hij is nu handiger met meer capaciteit, sneller en gebruiksvriendelijker.

Daarmee vervalt de oude app (met het LISA logo).
Alle gebruikers in de appstores de nieuwe app downloaden.

Vanaf 31 oktober is de oude app niet meer bruikbaar!

Downloaden
De nieuwe app is als update verkrijgbaar in de appstores of als download via een van onderstaande links:

Android:

Apple:

Hoe kan ik inloggen?
Inloggen doe je met je lidnummer en wachtwoord. Je lidnummer kan je terugvinden op de contributie-nota van de club. Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je via de optie 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen. Als je je inloggegevens kwijt bent, vraag deze dan op via de ledenadministratie.

Mocht je nog meer vragen hebben over de app, dan kan je de meeste informatie terugvinden op www.lisa-is.nl/nieuwehockeyapp.

Lees hier de belangrijkste veranderingen:

Teamnieuws
Met teamondersteuning kun je nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kun je aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.

Favoriete teams
Naast de teams van je eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de hoofdklasse of van het team van je vriendje of vriendinnetje aan de andere kant van het land.

Aanwezigheid
Naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je er bent of niet. De trainers kunnen zo makkelijk de presentie bijhouden.

Agenda-export
De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd.

Tablets
De app kon al worden gebruikt op iPads, maar nu is ook aan de Android tablets gedacht!