DSC03851 - 3.jpg DSC06918 a.jpg DSC07258 a.jpg DSC09370 versie 2.jpg IMG_2620 a2.jpg waterveld-2018-08-29.jpg

Hockey

Arbitragenieuws

Regelavonden
De regelavonden zijn op 12 en 19 maart en het regelexamen is op 26 maart. Degenen die het regelexamen verplicht moeten doen, krijgen een uitnodiging. Wie vrijwillig wil meedoen graag opgeven via [email protected]. Vermeld naam, adres, e-mailadres en geboortedatum dan kunnen we je aanmaken als scheidsrechter in opleiding en je de lesstof toesturen.

Uitreiking scheidsrechterskaarten en praktijkdag nieuwe scheidsrechters
Op 21 april wordt aan de geslaagden van het regelexamen de arbitragekaart uitgereikt en gezamenlijk gekeken naar de wedstrijd JA1 ZHC tegen JA2 Reigers. Daarna kunnen vragen worden gesteld aan de scheidsrechters en zal er een analyse worden gemaakt van de arbitrage van die wedstrijd.

Scheidsrechters BBQ
Op 22 juni vindt tezamen met de BBQ van de bondsscheidsrechters van Noord Holland de BBQ voor de actieve scheidsrechters van ZHC plaats.

Young Umpire Challenge
Op 23 juni wordt de Young Umpire Challenge georganiseerd. Een dag voor jonge scheidsrechters tussen de 14 en 18 jaar die op het landskampioenschap voor D-Teams een aantal workshops krijgen aangeboden en sommige mogen zelfs wedstrijden fluiten op die dag. Wil je hieraan meedoen ? Meld je dan aan via [email protected]. Wees op tijd want vol = vol.
Februari