900x300zhcmeisjesteam.jpg

Algemeen Januari

Vergeet u Sponsorkliks niet?!

Sponsor ZHC gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan ZHC, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en ZHC ontvangt geld in de clubkas. Of winkel online bij Kleertjes.com, Bol.com, Hema, Mediamarkt, Wehkamp, Intertoys en nog veel meer winkels.
U kunt bij vele webwinkels bestellen en een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar ZHC. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u ZHC ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor ZHC directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die ZHC een warm hart toedragen.

Klik hier om te zien hoeveel onze leden het afgelopen jaar aan commissie voor onze club hebben verdiend, waarvoor onze dank!