Nog geen agenda punten.

Sponsoring - Algemeen lid
Sponsorinkomsten zijn naast contributies en kantineopbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor ZHC. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en onze vereniging.

De sponsorcommissie van ZHC is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe sponsoren, het onderhouden van bestaande contacten en het stroomlijnen van alle soorten sponsoring binnen de club. Dit laatste om wildgroei van sponsoring tegen te gaan, de belangen van bestaande sponsoren te beschermen en uniformiteit te hebben binnen ZHC.

Momenteel bestaat de sponsorcommissie uit 3 commissieleden. Wij zijn op zoek naar 2 leden die samen met ons de commissie nog levendiger willen maken en meer uit de sponsoring willen halen.

We zijn op zoek naar een commercieel iemand die enthousiast en bereid is om actief sponsoren te werven. Heb je creatieve idee├źn op het gebied van sportsponsoring, dan zijn we uiteraard erg benieuwd en verwelkomen je graag!

De sponsorcommissie komt gemiddeld 1 keer per 6-8 weken bij elkaar om de voortgang te bespreken en de werkzaamheden met elkaar te verdelen. Daarnaast ben je gemiddeld circa 1-2 uur per week bezig met de werkzaamheden voor de sponsorcommissie.

Ben jij bereid om ZHC te helpen of heb je vragen? Neem dan gelijk even contact met ons op.