Technische Commissie - Algemeen lid
Nieuwe coördinatoren voor de Technische Commissie gezocht!

In verband met het vertrek aan het einde van dit seizoen van Bob Kluft en Sabine Loos zijn we voor het volgende seizoen dringend op zoek naar nieuwe coördinatoren voor de Technische Commissie.

Als coördinator probeer je de trainingen en wedstrijden zo leuk en leerzaam mogelijk te maken voor de spelers in de teams waar jij verantwoordelijk voor bent. Je bent daarnaast een belangrijk aanspreekpunt voor vragen van de betreffende coaches en ouders. Je kunt coördinator worden van een aantal Jongste Jeugdteams of juist teams in de wat hogere leeftijdsklasse.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. De hele ZHC organisatie, maar vooral de spelers zelf, de ouders, de coaches, de trainers, de trainerscoördinator en je collega TC leden kunnen je hiermee helpen. Je hoeft geen hockey ervaring te hebben om lid te worden van de TC. Coördinator zijn kost je gemiddeld een paar uur per week.

Wat zijn onder meer de taken van de vrijwilligers bij de Technische Commissie?

• Peilen van wensen en plannen van spelers, teams en coaches.

• Aanspreekpunt zijn voor coaches, spelers en ouders voor hockey technische zaken.

• Informeren, adviseren en begeleiden van coaches.

• Een keer per maand operationeel overleg met trainingscoördinator over trainingen en trainers.

• Ongeveer een keer per 6 weken overleg met alle TC leden.

• Een keer per seizoen indelen van de teams op basis van ZHC beleid.

• Adviseren van het bestuur over het te voeren hockey technische beleid en het uitvoeren van dit beleid.

Hoe is de technische commissie georganiseerd?

De Technische Commissie bestaat uit een aantal coördinatoren, een secretaris en een voorzitter.

Een coördinator is in de eerste plaats verantwoordelijk voor de gang van zaken van zijn of haar teams. Meestal ben je verantwoordelijk voor meerdere teams. Bijvoorbeeld de meisjes Benjamins, F en E teams of juist de jongens A, B en C teams. Het ligt voor de hand dat je eigen zoon of dochter in een van die teams zit waar je verantwoordelijk voor bent. Als commissieleden werk je nauw samen, kun je veel van elkaar leren en help je elkaar waar mogelijk. Zonder voldoende vrijwilligers is het heel moeilijk om als vereniging leuke en leerzame trainingen en wedstrijden aan te blijven bieden. Meld je dus vóór 1 mei a.s. aan bij de [email protected] Ook voor aanvullende informatie en vragen kun je hier terecht. Bij de TC kan je al direct meelopen, maar je kunt ook starten vanaf het nieuwe seizoen 2020-2021.