10-12 Ingelaste ALV

Sponsormogelijkheden

Momenteel maken de sponsorinkomsten maar een klein deel uit van alle inkomsten van Zandvoortsche Hockeyclub. Als u ZHC steunt, wordt uw bijdrage om diverse redenen uitstekend besteed.

1. In de eerste plaats helpt u de club draaiende te houden. Het motto spreekt boekdelen. Plezier in hockey staat voorop. Bij ZHC is iedereen welkom. De club heeft de laagste contributie van Haarlem en omstreken. Niet voor niets dat in ruim twee jaar het aantal jeugdleden met 60% is gegroeid. Met uw bijdrage kunnen we de club laagdrempelig houden.
  2. Daarnaast wil ZHC met sponsorgeld onder andere professionele trainers voor alle leden van jongste jeugd tot senioren aantrekken. Waarbij extra aandacht wordt besteed aan loop -en bewegingstraining.
  3. We kunnen met uw bijdrage voor onze jeugd nieuwe trainingsmaterialen, keeperskleding en wedstrijdkleding aanschaffen en ze daarmee op een professionele manier steunen. Ten slotte betekent uw bijdrage een belangrijke mentale steun voor de talloze vrijwilligers die zich inzetten voor ZHC. Daarom hopen we van harte dat ook u warm loopt voor onze bijzondere hockeyvereniging!

Pakketten