DSC07258 a.jpg DSC09370 versie 2.jpg

Nog geen agenda punten.

Informatie

De Zandvoortsche Hockeyclub (ZHC) is op zoek naar nieuwe leden in de categorie├źn benjamins (5-7 jaar), jeugd (A t/m F jongens & meisjes), senioren (dames & heren) en trimhockey. Tevens zijn complete teams welkom om zich in te schrijven.

Zodra u of uw kind zich middels ons aanmeldingsformulier als nieuw lid aanmeldt, bent u in eerste instantie proeflid en nemen wij z.s.m. contact met u op. Indien uw kind al hockey ervaring heeft, vermeld dit dan in het vak "opmerkingen" (laatst gespeelde club & team).

Wij zullen altijd proberen u of uw kind direct te plaatsen in een team. Indien dat niet lukt, komt u of uw kind op een wachtlijst van waaruit nieuwe teams worden gevormd. Na plaatsing ontvangt u per e-mail verdere informatie over het team, trainingstijden, wedstrijden, clubtenue en alles wat met hockey te maken heeft!

Van de ouders wordt een actieve rol verwacht. Af en toe een bardienst draaien of wat anders voor de club gaan betekenen is verplicht (max. 10 uur per seizoen).

Bij de trainingen zijn scheenbeschermers en een bitje verplicht. Nieuwe jeugdleden 7 tot 11 jaar gaan eerst alleen trainen. Zodra hun vaardigheden zodanig zijn ontwikkeld dat het verantwoord is en veilig om aan wedstrijden deel te nemen zullen zij speelgerechtigd  worden en kunnen ze deel gaan nemen aan de competitie. Kinderen van 5 en 6 jaar spelen nog geen wedstrijden maar krijgen trainingen in spelvorm.

Wij wensen nieuwe leden veel plezier bij onze club!